Her kan du lese mer om "Storebrands fond for ansatte" sine hytter.

Hyttene er tilgjengelige for ansatte og pensjonister i IF etter følgende kriterier:

• A. Tilgang for personer som var medlemmer i IF pensjonistforening pr 23.12.2006 og som fortsatt er medlemmer i foreningen.
    B. Tilgang for dem av pensjonistforeningens medlemmer; ansatt i IF pr 31.12.2006 som etter den tid har gått av med pensjon med IF som siste arbeidsgiver før uttak av pensjon.
    C. Tilgang for gruppeturer i regi av foreningen.

IF Personal og HR har oversikt over hvem som har tilgang.

Pålogging: (Klikk linken nedenfor)

www.storebrand.no/hytter (les punktene 1-4 nedenfor først)

1. Legg inn din e-post.
2. Klikk for Glemt passord.
3. Motta instruks på e-post for generering av nytt passord.
4. Logg på.

Hvis du ikke mottar noen Epost må du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og fortelle hvem du er og be om passord.
Forklaringen er som regel at Storebrand ikke kjenner den epost du nå bruke etter at du ble pensjonist.