♦ IF PENSJONISTFORENINGS FORMÅL er å tilby Ifs pensjonister ulike aktiviteter og kontakt med tidligere kollegaer, ivareta pensjonistenes felles interesser og rettigheter, og opprettholde kontakten mellom konsernet og pensjonistene. - Alle pensjonister i If er automatisk medlem av pensjonistforeningen. Hører du ikke noe fra pensjonistforeningen, bør du kontakte din lokalavdeling.

LES SISTE NYTT FRA PENSJONISTFORENINGEN  I SPALTENE NEDENFOR:

VÆR OBS PÅ AT MESTEPARTEN AV AKTIVITETENE FINNES PÅ OMRÅDET TIL LOKALAVDELINGENE

Norsk Familieøkonomi har kåret Ifs dyreforsikring til den beste i markedet.

Les testen her

Testen vil være tilgjengelig kun til 30. januar 2022

Nedenfor kan du se vinnerlisten med utleveringstidspunkter og bildeoversikten..

If skadeforsikring fortsetter å levere glimrende resultater, også i 3. kvartal. Se pressemeldingen HER!

For de mange pensjonister som ønsker å holde kontakten med kunstforeningen, kan vi anbefale følgende:

1 Sørg for at kunstforeningen har din nåværende epost-adresse. Deres epost er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2 Vær medlem av Facebook. Kunstforeningen har en egen Facebookside hvor de legger ut løpende informasjon

2. Søk opp Facebookgruppen som heter "Kunstforeningen If" og be om å bli medlem der.

Slik ser det ut når du kommer inn i gruppen:  Facebook (Klikk på rød tekst)

Jan-Fredrik Johansen ble valgt som ny styreleder for Oslo og omegn under det utsatte årsmøtet på Vækerø 25. september.Oversikt over hele styret finner du her

I en artikkel på NTB Kommunikasjon opplyses det at If nå begynner å betale ut erstaninger til kunder som ble rammet av rasulykken i desember 2020.

Les artikkelen her

Du finner også flere artikler om If på den samme siden.