♦ IF PENSJONISTFORENINGS FORMÅL er å tilby Ifs pensjonister ulike aktiviteter og kontakt med tidligere kollegaer, ivareta pensjonistenes felles interesser og rettigheter, og opprettholde kontakten mellom konsernet og pensjonistene. - Alle pensjonister i If er automatisk medlem av pensjonistforeningen. Hører du ikke noe fra pensjonistforeningen, bør du kontakte din lokalavdeling.

LES SISTE NYTT FRA PENSJONISTFORENINGEN  I SPALTENE NEDENFOR:

VÆR OBS PÅ AT MESTEPARTEN AV AKTIVITETENE FINNES PÅ OMRÅDET TIL LOKALAVDELINGENE

Tirsdag, 21. mai arrangerte avd. Oslo og omegn en guidet tur gjennom Vigelandsparken. Deltaker Odd Karlsen har laget et lite "reisebrev" som du kan lese ved å klikke HER

Melding til medlemmer i Oslo og omegn

Styret inviterer i samarbeid med Fram Arrangement til høsttur til Praha 22.-26. august

Det er et begrenset antall plasser til rådighet og disse vil i første omgang bli reservert for medlemmer i Oslo og omegn.

Se turinformasjon:

Påmelding til turen sendes Grethe Berntsen, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende opplysninger:
1. Fullt navn (det som er registrert i passet)
2. Fullt navn på evt.ledsager (det som er registrert i passet)
3. Mailadresse (trenger kun 1)
4. Mobilnummer
5. Gateadresse
6. Postnummer
7. Dobbeltrom / singelrom
8. Spesielle ønsker (f.eks.allergier, assistanse, hotellrom i nærhet til heis etc.)

• Sjekk om passet ditt har utløpt eller ikke.

• Sjekk at du har gyldig reiseforsikring før avreise. Skal du ha avbestillingsdekning må den tegnes før du bestiller/betaler for en reise.

• Sett deg godt inn i situasjonen på reisemålet. Sjekk gjerne UDs reiseapp eller https://reopen.europa.eu/en.

• Sjekk på forhånd hva som kreves av dokumentasjon ved innreise, som eksempelvis koronapass og helseskjema.

• Husk at PCR-tester ved grenser eller på flyplasser ikke erstattes av reiseforsikringen. Det samme gjelder evt. innreisekarantene.

• Pass ekstra godt på verdisaker på flyplasser og andre steder med mye folk. Ikke legg verdifulle gjenstander i innsjekket bagasje.

• Det kan være lurt å ta Helsesjekken på Ifs nettsider, slik at man ikke reiser med underliggende sykdom.

• Spis masse is og god mat, nyt ferien og ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

If melder om fantastiske resultater i 2021, både på resultater og kundetilfredshhet. For å lese pressemeldingen, klikk HER

Norsk Familieøkonomi har kåret Ifs dyreforsikring til den beste i markedet.

Les testen her

Testen vil være tilgjengelig kun til 30. januar 2022

Nedenfor kan du se vinnerlisten med utleveringstidspunkter og bildeoversikten..